Ocenění od paní místostarostky

29. 6. 2018

 

 

Při předávání vysvědčení panuje snad v každé škole vždy velmi příjemná a slavnostní atmosféra. Na konci tohoto školního roku byl však tento den pro třídu 7. A na Základní škole Klausova ještě slavnostnější a výjimečný, protože tuto třídu navštívila paní místostarostka RNDr. Marcela Plesníková. Ta přišla oficiálně ocenit velmi příkladný čin žáka Vojtěcha Hendrycha, který se postaral o spolužáka v bezvědomí po pádu z kola a přivolal záchrannou službu.

 

Paní místostarostka velmi ocenila Vojtovu rychlou a perfektní reakci a také poukázala na to, že svým jednáním prokázal, že je připravený do života, ať mu žákovskou knížku občas hyzdí poznámka nebo vysvědčení kazí sem tam horší známka.

 

Filipovi, který byl včera propuštěn z nemocnice po hospitalizaci s těžkým otřesem mozku, přejeme rychlé uzdravení! Ať jsou jeho další jízdy na kole bez pádů, vždy s dobrým kamarádem po boku a s helmou na hlavě (která Filipovi podle lékařů zachránila život).

 

Vojtovi děkujeme nejen za pomoc Filipovi, ale také za to, že svým činem může inspirovat své spolužáky nebo další mladé lidi.

 

   
                                     7. A po předávání vysvědčení                                                                                                  paní místostarostka, oceněný žák a ředitel školy

   

kontakt

Základní škola, Praha 13, Klausova 2450

 

tel., fax: 235 513 694

email: skola@klausovazs.cz

 

adresa:
Klausova 2450/2
155 00, Praha 5 – Stodůlky

 

 

 

 

pro učitele:

přihlášení do správy webu

přihlášení do Bakaláře